Koreanclass101.com

Learn Hebrew online

Talk In Arabic

Per autorin

A photo of Simon Ager, author of Omniglot, taken on 9th April 2018

Unë quhem Simon Ager, jetoj në Bangor te Uellsit dhe i plotësoj kushtet për jetesë me këtë Ueb-faqe. Prejardhjen e kam nga Lancashire në veri-perendim të Anglise, dhe, kam jetuar, punuar dhe/ose studiuar në Skoci, Irlandë, Francë, Tajvan dhe Japoni.

Gjuhët më kanë mahninur perherë dhe i kam studiuar disa nga to. Gjuha ime amtare është Anglishtja, dhe di te flas Mandarin (Kinezisht), Frengjisht, Uelsh, Irlandisht, Skocisht, Manks, Gjermanisht, Spanjisht dhe pak a shumë Japonisht. Gjithashtu kam njohuri fillestare per Tajvanishten, gjuhen Kantoneze, Esperanton, Italishten, Portugalishten, gjuhen çeke, Rusishten, gjuhen e Bretanjes, Holandishten, dhe Gjuhen Anlgeze me Shenja (BSL).

Me shumë detaje nga aventurat e mia te mësimit gjuhësor.

Përve gjuhëve, pasioni im i radhes është muzika – unë këndoj në disa kore dhe grupe tjera, shkruaj këngë, luaj various instrumente muzikore të ndryshme, dhe shkoj koncerte. Gjithashtu më pëlqen leximi, dhe lojërat e shkathtësive (zhonglimi).

Për më shumë, nëse jeni të interesuar, mbiemri im, Ager, shqiptohet /'eɪgə/. Si duket vjen nga emri Sakson Ēadgār.

You can support Omniglot by making a donation via PayPal:

 

Or you can contribute to the site in other ways.

Translated into Albanian by Plator Gashi

Information about Albanian | Phrases (Gheg) | Phrases (Tosk) | Numbers | Tongue twisters | Tower of Babel | Learning materials

About me in other languages

About this site | Omniglot - a potted history | About me | My language learning adventures | My singing adventures | My songs | My tunes | My musical adventures | My juggling adventures


If you need to type in many different languages, the Q International Keyboard can help. It enables you to type almost any language that uses the Latin, Cyrillic or Greek alphabets, and is free.

If you like this site and find it useful, you can support it by making a donation via PayPal or Patreon, or by contributing in other ways. Omniglot is how I make my living.

 

Note: all links on this site to Amazon.com, Amazon.co.uk and Amazon.fr are affiliate links. This means I earn a commission if you click on any of them and buy something. So by clicking on these links you can help to support this site.